top of page
  • Skribentens bildAdmin

Service mailen

Vi fick igång vår internet och nätverk här i dag, och det har kommit 460 mail på vår service mail där någon har lagt in denna i ett forum för CB radio, så nu går kvällen åt att rensa hela inkorgen och plocka fram alla kund mail, jag kommer inte att svara på dom i kväll utan det sker under morgon dagen dvs Tisdagen den 10/01.


OBS jag är helt själv på firman under Januari och prioriterar reparationer, sen vill jag påminna om öppet tider 09:00 - 16:00, helfria vardagar, all tid utanför öppet tider är min privata tid och inget arbete sker då, om det inte är väldigt akut men då debiterar jag 1250 kr/tim plus moms.


Service telefonen är öppen när jag har tid.



23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det kommer bli pris justeringar på jobb och frakter, dels för att varor som vi köper in har blivit dyrare samt frakterna har gått upp, sen har det blivit dyrare då vi betalar med USD. Även frakterna s

God fortsättning till alla! Första dagen i nya lokaler och allt är inte på plats, i dag har fått igång el till mätplatserna mm, Telia har fortfarande inte fått igång internet, vi löser detta med 5G un

Ticket servern är nedstängd pgr av att några IP nummer har försökt spammat/logga in på den, vi vet vilka IP nummer det är och kommer undersöka detta efter jul och nyår.

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page