top of page
  • Skribentens bildAdmin

Semester slut

Åter i tjänst på heltid.


Siste Augusti byter vi tjänsteleverantör och från och med Torsdagen 1/9 ska telefonerna fungerar, men det finns förändring, telefonen för privat personer är bara öppen en gång i veckan och det blir helgfri Onsdag mellan 12:00 - 14:00 i mån om tid, men kommer att fasas ut, chatten finns på hemsidan och kommer att nyttjas för privat personer.


Jour tid debiteras 680 kr/tim plus moms, detta innefattar även min privata Messenger på Facebook samt min privata Mail och telefon.


Det finns formulär på hemsidan att ställa frågor, vi är flera som kommer att läsa frågorna och Mail efter den 1/9-2022, men bara mellan 09:00-15:00 helgfri vardag.


Företags supporten är öppen helgfria dagar mellan 09:00 - 15:00 i mån om tid.


Betalning från och med 20220601.


Privatpersoner får faktura utskickad vid avslutat ärende som ska vara betald och registrerad på vårt konto innan vi skickar gods i retur. De olika betalsätt finns på hemsidan samt ev kostnader.


Wisma skickar ut fakturorna samt sköter även ev påminnelser mm.


Företag handlar mot faktura som vanligt efter kontroll, vi tillämpar 30 dagars principen.


Priserna kommer att justeras och det blir nya priser efter den 1/9-2022 pgr av dollar kursen samt fraktkostnaderna på reservdelar har skjutit i höjden, därför blir det att ha en större lagerhållning som också kostar.


Hemsidan kommer även att göras om i samband med byte av tjänsteleverantör.//Admin


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tråkigt men så är det, 31/8 stänger jag firman, det går inte att få lönsamhet i verksamheten samt min hälsa sätter stop, alla objekt som finns här kommer att repareras och skickas ut. Det är bla min

Från och med måndag 12/6 finns det service tele på 010-4911674, alla samtal spelas in av operatören, val finns om detta.

Försöker gå ut allt som ligger färdigt, vårt BankID fungerar nu så jag kan boka på alla frakter. Försöker mellan varven svara alla på chatten, ni är inte bortglömda, men skicka inget på mailen, servic

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page