top of page
  • Skribentens bildAdmin

Pris justeringar

Det kommer bli pris justeringar på jobb och frakter, dels för att varor som vi köper in har blivit dyrare samt frakterna har gått upp, sen har det blivit dyrare då vi betalar med USD.


Även frakterna som vi beställer för retur har blivit dyrare samt försäkringar som ingick innan måste köpas separat nu till en kostnad av 150 -650 kr beroende på godsets värdet.


Vi kommer även debitera för emballage, dvs om ni skicka in nått till oss som är dåligt emballerat så är vi ev tvungna att bytta ut detta emballage för att frakt försäkringar skall gälla.


Gods som inte hämtas ut och kommer i retur debiteras en hanterings avgift på 300 kr + moms samt ny och den gamla frakten debiteras på fakturan.


Endast företag betalar mot faktura 15 - 30 dagar enligt avtal.

Privat personer förskotts betalar mot faktura via Wisma Inkasso om inget annat har avtalats, när betalning erlagts till fullo så skickas godset.16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Firman är stängd sen den 31/8-2023, vi jobbar nu med att få ut allt gods som finns här och det tar tid då många ägare inte går att nås. Detta sker endast en gång i veckan tyvärr pgr av att hämtning sk

Tråkigt men så är det, 31/8 stänger jag firman, det går inte att få lönsamhet i verksamheten samt min hälsa sätter stop, alla objekt som finns här kommer att repareras och skickas ut. Det är bla min

Från och med måndag 12/6 finns det service tele på 010-4911674, alla samtal spelas in av operatören, val finns om detta.

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page