top of page
  • Skribentens bildAdmin

Pris justeringar

Det kommer bli pris justeringar på jobb och frakter, dels för att varor som vi köper in har blivit dyrare samt frakterna har gått upp, sen har det blivit dyrare då vi betalar med USD.


Även frakterna som vi beställer för retur har blivit dyrare samt försäkringar som ingick innan måste köpas separat nu till en kostnad av 150 -650 kr beroende på godsets värdet.


Vi kommer även debitera för emballage, dvs om ni skicka in nått till oss som är dåligt emballerat så är vi ev tvungna att bytta ut detta emballage för att frakt försäkringar skall gälla.


Gods som inte hämtas ut och kommer i retur debiteras en hanterings avgift på 300 kr + moms samt ny och den gamla frakten debiteras på fakturan.


Endast företag betalar mot faktura 15 - 30 dagar enligt avtal.

Privat personer förskotts betalar mot faktura via Wisma Inkasso om inget annat har avtalats, när betalning erlagts till fullo så skickas godset.14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi fick igång vår internet och nätverk här i dag, och det har kommit 460 mail på vår service mail där någon har lagt in denna i ett forum för CB radio, så nu går kvällen åt att rensa hela inkorgen och

God fortsättning till alla! Första dagen i nya lokaler och allt är inte på plats, i dag har fått igång el till mätplatserna mm, Telia har fortfarande inte fått igång internet, vi löser detta med 5G un

Ticket servern är nedstängd pgr av att några IP nummer har försökt spammat/logga in på den, vi vet vilka IP nummer det är och kommer undersöka detta efter jul och nyår.

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page