top of page
  • Skribentens bildAdmin

Nytt år och nya rutiner.

God fortsättning till alla!


Första dagen i nya lokaler och allt är inte på plats, i dag har fått igång el till mätplatserna mm, Telia har fortfarande inte fått igång internet, vi löser detta med 5G under tiden som kommer i gång i veckan.


Vi måste höja priserna då kostnader för frakt samt lager hållning av delar har ökat, tex har PostNord sänkt försäkringsvärdet på paket från 50 000kr till 5 000kr oavsett innehåll, nu måste man teckna en extra försäkring som kostar mellan 100-200 kr.


Vi kommer även att debitera för dålig emballering av gods dvs det som skickas hit inte går att återanvända på ett sånt sätt att godset inte skadas när det skickas från oss, vid dålig embalering så debiteras 120-450 kr beroende på godset art.


Vi får fortfarande tillbaka outlöst gods, hädanefter så skickad en faktura ut innan godset skickas på nytt.


Inget gods dkickad för än fakturan är reglerad, gäller nypreparerat eller outlöst gods ( OBS! gäller ej företag)


Service telefonen kommer förändras och stängs den 31/1-2023, dels för att den kostar en hel del samt funktionen har varit dålig alt blir det ett betal nummer som kostar 8 kr/min eller någon annan lösning, ni får gärna tipsa oss på lösning på Mail service@lhfradio.se märk "kontakt lösning" i ämnes fältet.


Under Januari månad är jag helt själv och har bergränsade möjligheter att svara, därför så ringer jag upp eller kontaktar kund på annat sätt.


Under 2022 har min hälsa inte varit på topp med många sjukhusbesök och sjukskrivning, nu har läkarna hittat varför och hoppas nu att 2023 blir ett bättre år.


God fortsättning!

Admin

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Firman är stängd sen den 31/8-2023, vi jobbar nu med att få ut allt gods som finns här och det tar tid då många ägare inte går att nås. Detta sker endast en gång i veckan tyvärr pgr av att hämtning sk

Tråkigt men så är det, 31/8 stänger jag firman, det går inte att få lönsamhet i verksamheten samt min hälsa sätter stop, alla objekt som finns här kommer att repareras och skickas ut. Det är bla min

Från och med måndag 12/6 finns det service tele på 010-4911674, alla samtal spelas in av operatören, val finns om detta.

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page