top of page
  • Skribentens bildAdmin

Kundsupport

Vi kommer lägga om hela kundsupport, som det är nu fungerar det dåligt dels gör att ISP inte vill förändra spam filterna samt de har höjt priserna med 80%, innan ingick Mail i paketet med hemsida, men efter 31/12 så blir det separata paket och debiteras som två tjänster.


Det kommer att bli ett sk Ticket support system, systemet ligger hos en tjänsteleverantör och de har agenter som kommer att svara och gör färdigt ärenden samt tar in alla kund uppgifter.


Det som sker också är att chatten försvinner men alla ärenden får ett ärendenummer, detta kommer att underlätta för oss samt kund får svar direkt.


Vi tittar även på att låta de ta hand om support telefonen.


Tar gärna emot ris och ros samt förslag, maila dom till service@lhfradio.se sätt ämne som "support"

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Firman är stängd sen den 31/8-2023, vi jobbar nu med att få ut allt gods som finns här och det tar tid då många ägare inte går att nås. Detta sker endast en gång i veckan tyvärr pgr av att hämtning sk

Tråkigt men så är det, 31/8 stänger jag firman, det går inte att få lönsamhet i verksamheten samt min hälsa sätter stop, alla objekt som finns här kommer att repareras och skickas ut. Det är bla min

Från och med måndag 12/6 finns det service tele på 010-4911674, alla samtal spelas in av operatören, val finns om detta.

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page