top of page
  • Skribentens bildAdmin

kommunikation, mail, chat, telefon

Vi har haft massor av problem med vår tjänsteleverantör sen Telia tog bort ADSL, VPN förbindelsen som vi hyr fungera inte så bra över mobilt bredband och i går måndag så beslutade vi att avsluta kontraktet med detta bolag.


Som första steg blir att få igång chat samt webbsida att kunna logga in och skriva, webbsidan är fixad i dag, Tack WIX, de fixade en webb inloggning, under veckan kommer chatten igång samt telefonin enligt prognosen, mailen kommer ta längre tid då vi måste migrera all mail till en ny operatör samt be Loopia att peka om DNS mm.


Vi har ingen semester och det kan vara två andra personer som svara på mail och chat, de har kanske inte all info men återkommer då till er.


Ha en skön sommar.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tråkigt men så är det, 31/8 stänger jag firman, det går inte att få lönsamhet i verksamheten samt min hälsa sätter stop, alla objekt som finns här kommer att repareras och skickas ut. Det är bla min

Från och med måndag 12/6 finns det service tele på 010-4911674, alla samtal spelas in av operatören, val finns om detta.

Försöker gå ut allt som ligger färdigt, vårt BankID fungerar nu så jag kan boka på alla frakter. Försöker mellan varven svara alla på chatten, ni är inte bortglömda, men skicka inget på mailen, servic

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page