top of page
  • Skribentens bildAdmin

Frakt info

Vi har i dag beslutat att inte ha extra godsförsäkring utöver den som fraktbolaget erbjuder, vill ni ha fullvärdes försäkring så måste det anges i beställningen. Problemet just nu är att det är ca 1-2 veckors väntetidtid på att få en försäkring klar mot tidigare 2 dagar, skulle detta ändra sig så kommer vi att titta på att återinföra den.


Viktig är att svara när gods firmorna ringer för att boka utkörning, de kan ha dolt nummer, i dag så kom det gods tillbaka som inte har kunnat köras ut, gods över 25 kg bokad med utkörning från oss.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Firman är stängd sen den 31/8-2023, vi jobbar nu med att få ut allt gods som finns här och det tar tid då många ägare inte går att nås. Detta sker endast en gång i veckan tyvärr pgr av att hämtning sk

Tråkigt men så är det, 31/8 stänger jag firman, det går inte att få lönsamhet i verksamheten samt min hälsa sätter stop, alla objekt som finns här kommer att repareras och skickas ut. Det är bla min

Från och med måndag 12/6 finns det service tele på 010-4911674, alla samtal spelas in av operatören, val finns om detta.

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page