top of page
  • Skribentens bildAdmin

Info

Jag har varit sjuk i Covid i ca tre veckor och inte helt återställd med bla en skadad lunga, men jag har börjat jobba i dag. Jag har valt att hålla telefonen stängd typ två veckor nu för att kunna komma i fatt allt, bla så kom det 16 kg komponenter i dag där bla var beställningar sen över ett år tbx, komponenter som inte går att få tag på bla.

Kontakt sker via webben och jag brukar titta igenom där på kvällarna.


Hoppas ni har förståelse för detta, min hälsa har inte varit den bästa efter första covid svängen och blev inte bättre efter den andra omgången trots 3 vaccinationer.


Jag gör mitt bästa……

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tråkigt men så är det, 31/8 stänger jag firman, det går inte att få lönsamhet i verksamheten samt min hälsa sätter stop, alla objekt som finns här kommer att repareras och skickas ut. Det är bla min

Från och med måndag 12/6 finns det service tele på 010-4911674, alla samtal spelas in av operatören, val finns om detta.

Försöker gå ut allt som ligger färdigt, vårt BankID fungerar nu så jag kan boka på alla frakter. Försöker mellan varven svara alla på chatten, ni är inte bortglömda, men skicka inget på mailen, servic

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page