top of page
  • Skribentens bildAdmin

Ändringar under en tid samt info.

Pgr av privata saker som har hänt i förra veckan så jobbar jag nu sena kvällar/nätter, detta resulterar i att jag inte! kan svara i service telefonen, ni får använda Ticket systemet via support servern (www.lhfradio.se/support). Detta kommer pågå en tid och jag svarar inte på min privata messenger under dagtid, jag ber er respektera detta.


Det har varit problem både för användare och oss i början på veckan att komma åt support systemet, detta berodde på en felaktigt installerad modul av leverantören, detta är nu åtgärdat i kväll.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Firman är stängd sen den 31/8-2023, vi jobbar nu med att få ut allt gods som finns här och det tar tid då många ägare inte går att nås. Detta sker endast en gång i veckan tyvärr pgr av att hämtning sk

Tråkigt men så är det, 31/8 stänger jag firman, det går inte att få lönsamhet i verksamheten samt min hälsa sätter stop, alla objekt som finns här kommer att repareras och skickas ut. Det är bla min

Från och med måndag 12/6 finns det service tele på 010-4911674, alla samtal spelas in av operatören, val finns om detta.

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page